Hoe Werkt Het

Stap 1: Meld Je Aan


De opdrachtgever maakt een opdracht aan met projectomschrijving. U als ZZP-er biedt uw vakmaschap aan dmv het doorsturen van uw CV, beschikbaarheid, uurtarief, omgeving waar u zou willen werken en het aantal km dat u wilt reizen.

Stap 2: Overeenkomst


Op basis van uw kennis en ervaring, uurtarief, omgeving, aantal km en sector koppelen wij u aan de juiste opdrachtgever en er wordt een wederzijdse samenwerking (opdrachtgever en ZZP’er) opgesteld. Als deze door beide partijen akkoord wordt bevonden, krijgen beide partijen een opdrachtbevestiging. Als deze geaccodeerd is, krijgt de ZZP’er de details over de locatie, tijdstip aanvang, en contact gegevens van de opdrachtgever.

Stap 3: Ga Aan De Slag


De werkzaamheden worden uitgevoerd voor de duur van de overeengekomen tijdsduur. Meestal worden de werkzaamheden verricht op locatie of op aangeven van de opdrachtgever. ZZP-er draagt zorg dat het werk op een hoog professionele wijze wordt uitgevoerd en dat de wensen van de opdrachtgever uitgevoerd worden.

Stap 4: Uitbetaling


U vult als ZZP-er wekelijks, op de laatste werkdag, een urenstaat in en laat deze door de opdrachtgever tekenen. De urenstaat wordt doorgezet met factuur naar de opdrachtgever met een betalingstermijn van 14 dagen. ZZP-er factureert SenDeta wekelijks de gewerkte uren en binnen 14 dagen wordt de factuur bijgeschreven op zijn/haar (zakelijke) bankrekeningnummer.

Meer Weten?

Of, direct een afspraak maken?