Opdrachtgevers

Bent U Als Bedrijf Op Zoek Naar Goeie Werkers? Dan Kunnen Wij U Van Dienst Zijn

Als opdrachtgever kunt u bij ons terecht voor het inhuren van zelfstandige ondernemers voor een bepaalde periode. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij projecten of tijdelijke werkzaamheden waarvoor specifieke expertises nodig zijn.


Wij beschikken over een netwerk van zelfstandige ondernemers met verschillende achtergronden en specialisaties, zodat we altijd een goede match kunnen maken met uw behoeften.


Onze werkwijze is gericht op het vinden van de juiste match tussen opdrachtgevers en zelfstandige ondernemers. Dit doen we door uitgebreid met u als opdrachtgever te bespreken wat uw behoeften zijn en wat voor soort zelfstandige ondernemer hier het beste bij past. We zoeken niet alleen naar iemand met de juiste kwalificaties en ervaring, maar ook naar iemand die goed bij uw organisatie en werkcultuur past.


Wij verzorgen het gehele proces van werving en selectie tot de administratieve afhandeling. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de juiste match.

Voordelen Voor 

OpdrachtgeversFlexibiliteit: Zelfstandige ondernemers zijn flexibel en kunnen snel inspelen op de behoeften van opdrachtgevers. Ze zijn in staat om snel te schakelen en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

- Expertise: Zelfstandige ondernemers hebben vaak specifieke kennis en vaardigheden die nodig zijn voor bepaalde projecten of tijdelijke werkzaamheden. Door gebruik te maken van SenDeta, hebben opdrachtgevers toegang tot deze expertise en kunnen ze ervoor zorgen dat het werk op de juiste manier wordt uitgevoerd.

- Kostenbesparing: Het inhuren van een zelfstandige ondernemer via SenDeta kan op de lange termijn kostenbesparend zijn voor opdrachtgevers. SenDeta zorgt namelijk voor de administratieve afhandeling van de opdracht, waardoor opdrachtgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Daarnaast betaalt de opdrachtgever alleen voor de gewerkte uren.


Nog Meer

Voordelen Voor 

Opdrachtgevers- Vermindering van risico’s: SenDeta kan opdrachtgevers helpen om risico's te verminderen. SenDeta zorgt namelijk voor de selectie van de juiste zelfstandige ondernemer voor de opdracht en zorgt ervoor dat deze voldoet aan alle wettelijke vereisten. Daarnaast kan SenDeta ook zorgen voor vervanging als de zelfstandige ondernemer onverwacht uitvalt of niet aan de verwachtingen voldoet.

- Eenvoudigere communicatie: Door gebruik te maken van SenDeta kan de communicatie tussen opdrachtgever en zelfstandige ondernemer worden vereenvoudigd. SenDeta fungeert als tussenpersoon en kan ervoor zorgen dat de communicatie soepel verloopt en eventuele problemen snel worden opgelost.


VOORDELEN VOOR OPDRACHTGEVERS


Er zijn verschillende voordelen voor opdrachtgevers om SenDeta in te schakelen. Hieronder volgen enkele van deze voordelen:

Wilt u meer te weten komen omtrent de mogelijkheden die we bieden?

Neem dan contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen. We staan u graag te woord en helpen u graag verder.