Diensten

Alles om U zo goed mogelijk op weg te helpen

SenDeta levert diverse extra diensten aan u om u zo goed mogelijk op weg te helpen. We vertellen u graag meer over onze diensten. 

1. Begeleiden bij het oprichten van uw bedrijf

2. Verzorgen van uw administratieve taken van A tot Z.

3. Alle afdrachten namens uw bedrijf verzorgen.

4. Opstellen en versturen van facturen

5. Schrijven van brieven en overige

6. Cursussen

7. Vertaaldiensten (binnenkort)

Begeleiden bij het oprichten:
Wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het oprichtingsproces. Of u nu advies nodig heeft bij het opstellen van een ondernemingsplan, het kiezen van de juiste rechtsvorm, het registreren bij de Kamer van Koophandel of het opzetten van een effectieve boekhouding, wij hebben de kennis en expertise om u te begeleiden.

Verzorgen Administratie van A tot Z:
Een van de belangrijkste aspecten van ondernemerschap is het beheer van financiële zaken. Of het nu gaat om het opzetten van nieuwe administratieve processen of het optimaliseren van bestaande systemen, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen. Van het beheren van uw financiële gegevens tot het opstellen van rapporten, wij nemen de last van administratieve taken van uw schouders, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Vertaaldiensten:
Binnenkort breiden we onze dienstverlening uit en zullen we ook vertaaldiensten aanbieden die u zullen helpen om de taalbarrière te doorbreken en uw bereik te vergroten.
We zullen maatwerkoplossingen aanbieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu een kleine tekst wilt laten vertalen of een uitgebreid project heeft, we kunnen u helpen met snelle en betrouwbare vertaaldiensten.

Verzorgen van de afdrachten:
Of het nu gaat om afdrachten van Omzetbelasting (OB), Inkomstenbelasting of andere financiële verplichtingen, wij zorgen ervoor dat alles tijdig en accuraat wordt afgehandeld.


Opstellen en versturen facturen:
Ons team zal uw facturatietaken efficiënt en nauwkeurig afhandelen, zodat u uw inkomstenstroom kunt optimaliseren en uw cashflow kunt beheren. Met onze expertise op het gebied van facturatie kunt u erop vertrouwen dat uw facturen correct worden opgesteld en tijdig worden verzonden.

Schrijven van brieven en overige:
Of het nu gaat om het opstellen van zakelijke correspondentie, het schrijven van offertes, contracten of het opstellen van formele documenten, wij zorgen ervoor dat uw communicatie professioneel en effectief is.


Cursussen:
We geloven ook sterk in het belang van voortdurende professionele ontwikkeling. Daarom bieden wij verschillende cursussen aan die speciaal zijn ontworpen om de vaardigheden en kennis van u te vergroten.