WELKOM BIJ SENDETA

Welkom bij ons uitzendbureau, gericht op zelfstandige professionals zoals jij! Bij ons kun je terecht als zzp'er voor verschillende opdrachten en projecten binnen diverse branches en vakgebieden.

Als zzp'er ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van opdrachten en klanten. Dit kan soms lastig zijn, zeker als je net begint als zelfstandige ondernemer. Bij ons uitzendbureau nemen we deze zoektocht graag uit handen. Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers die op zoek zijn naar professionals zoals jij.


Bovendien zorgen wij voor de administratieve afhandeling, zodat jij je volledig kunt focussen op je werk en het leveren van hoogwaardige kwaliteit aan onze opdrachtgevers. Ook bieden we ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en groeien als professional.


We staan altijd voor je klaar en vinden het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden, zodat we jouw wensen en behoeften goed begrijpen en daarop kunnen inspelen. We kijken er dan ook naar uit om samen te werken en jouw carrière als zzp'er naar een hoger niveau te tillen!